توزیع و تولید انواع آب مقطر

آب مقطر یا آب چکیده آبی است که ناخالصی آن به شیوه تقطیر گرفته شده باشد. در این شیوه آب را جوشانده و بخار آب را به ظروف دیگری انتقال می‌دهند. دمای جوش در آب چکیده پایین‌تر از آب معمولی است.
روش های مختلفی برای تولید آب مقطر وجود دارد:
۱- جوشاندن و تقطیر کردن
۲- عبور آب از روی رزین
۳- تصفیه بوسیله فیلترهای اسمز معکوس و نانو فیلتر
البته می توان روش های بالا را با هم یا جدا از هم استفاده نمود.
آب مقطر در باتری اسیدی مورد استفاده اتومبیل‌ها و کامیون‌ها استفاده می‌شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to Top