انواع گوناکون آب مقطر تولیدی

– pH آب مقطر خنثی و در حدود 7 می‌باشد.

– رسانایی ویژه آب مقطر (عکس مقاومت) بسیار کم است. زیرا رسانایی الکتریکی آب با انحلال نمک ها در آن افزایش می‌یابد.

– دمای جوش آن به دلیل خالص بودن پایین تر از آب ‌های طبیعی می‌باشد.

– به علت عدم وجود مواد محلول، خاصیت خورندگی ندارد.

– آب مقطر همانند آب معمولی، نوشیدنی مطلوب و گوارایی نیست و طعم خود را به دلیل حذف یون های موجود، از دست داده است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to Top