آب مقطر سه بار تقطیر چیست و چه خصوصیاتی دارد؟ تفاوت آب مقطر سه بار تقطیر با آب مقطر چهار بار تقطیر در چیست! تعداد دفعات تقطیر چه تاثیری بر روی کیفیت آب مقطر می گذارد؟ قیمت مناسب جهت فروش این محصول چقدر است؟
در خصوص آب مقطر سه بار تقطیر مهمترین نکته این است که تعداد دفعات تقطیر چه تاثیری بر روی کیفیت آن می گذارد؟ پس با ما همراه شوید تا بیشتر در خصوص این موضوع بپردازیم.
انواع آب مقطر از لحاظ تقطیر(تصفیه)
- آب مقطر یکبار تقطیر
- آب مقطر دوبار تقطیر
- آب مقطر سه بار تقطیر
- آب مقطر چهار بار تقطیر
بازار آب مقطر ایران با عرضه هر چهار نوع آب مقطر نیاز تمام مصرف کنندگان کرامی را به انواع آب خالص برطرف می نماید.
آب مقطر چیست؟
آب های معمولی به دلیل دارا بودن مواد یونی نظیر نمک و مواد اهگی نظیر کلسیم و منیزیم و عناصر فلزی دیگر دارای درجه سختی بالایی هستند.
آب های مقطر از جمله آب هایی هستند که درجه خلوص انها به سبب عدم وجود مواد بالا در آن بیشتر است و برای مصارف آزمایشگاهی، صنعتی و داروسازی از آن بهره می گیرند.
قدمت استفاده از آب مقطر به 200 سال قبل از میلاد می رسد.
نحوه تقطیر آب مقطر
- از طریق جوشاندن آب
- از طریق عبور از روی رزین
- تصفیه توسط دستگاه های مخصوص
آب سه بار تقطیر
آب مقطر به آبی گفته می شود که ناخاصی های آن به کمک تقطیر از بین رفته باشد.
به طور کلی هر چه تعداد دفعات تقطیر بالاتر رود درجه خلوص آب بیشتر می شود که در زمینه پزشکی و داروسازی حائز اهمیت می باشد.
در مورد تقطیر آب باید این نکته را در نظر داشت که در حجم بالا این کار انجام نشود چون در حجم بالا یون های موجود در آب نیز به وسیله بخار آب تقطیر می شوند.
آب چند بار تقطیر را باید در بسته بندی های پلی اتیلن ارائه داد.
در هنگام تقطیر باید فشار هوا را کم کنیم و دما را را افزایش دهیم تا آب زودتر به جوش آید و ناخالصی های آن رسوب کند.
قیمت آب مقطر
قیمت آب مقطر به عوامل زیر بستگی دارد:
- به نوع استفاده
- بسته بندی محصول (یک لیتری تا 20 لیتری)
- روش تقطیر یا تصفیه
- میزان سفارش